Dineren in het hotel

U kunt bij meerdere restaurants in de directe omgeving uw diner ophalen of laten bezorgen. Deze kunt u in uw kamer nuttigen. Wij verzorgen graag borden en bestek.
Image

Take away ontbijt en diner voor hotelgasten

Onze gasten mogen ondanks de beperkingen vanuit de overheid bij ons het ontbijt afhalen en in de kamer opeten. Meerdere restaurants in de buurt faciliteren take away gerechten en bezorgen ook. Wij kunnen u deze restaurants aanbevelen. Ook dit diner mag u in uw kamer opeten. Wij verzorgen bestek en borden.

Zelf verzorgen we vanuit onze keuken de volgende gerechten; Erwtensoep € 6,80, Vissoep € 9,20, Tomatensoep € 6,5 en Kip curry € 12,5.

Daarnaast verzorgen we de volgende borrelhapjes; Rundvlees bitterballen(6 stuks) € 6,50, Vegetarische oesterzwam bitterballen (6 stuks) € 8,50, Vietnamese loempia’s met (4 stuks) € 6,00, Portie frites € 4,00

Afhaal
restaurants

Neem eerst contact op met het door u gekozen restaurant
om de meest actuele informatie te ontvangen
 
Strandpaviljoen Struin                          
072 509 0609                    
www.struin.nu
Dinsdag t/m zondag 10.00-16.00       
Afhaal
(gesloten bij slecht weer)
 
De Bokkesprong                          
072 509 1254                    
www.bokkesprong.nl
Iedere dag open 11.00-19.00              
Afhaal en bezorg
 
Lekker puh                                     
072-5094594                     
Iedere dag open                                       
Afhaal
 
Pur sang                                         
072 5092599         
www.restaurantpursanggroet.nl
Donderdag t/m maandag                      
Afhaal
 
Gasterij de Duingroet                            
072 509 2227        
Zaterdag-maandag 10.00-22.00          
Afhaal
Dinsdag, donderdag en vrijdag 16.00-22.00
 
Eetcafe Meereboer                                
072 509 1308        
www.cafemereboer.nl
Image
Image

Diner-restaurant Struin

In het hoogseizoen bieden wij u iedere dag een afwisselend 3-gangen menu in het paviljoen aan. Een menu dat is afgestemd op het seizoensaanbod van producten, het weer, de inspiratie van de kok en natuurlijk op u. Naast het 3-gangen menu kunt u in het paviljoen ook a la Carte eten.

Image

Veiligheids
maatregelen

We stellen hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is ons hotel en restaurant volledig aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.

Ons restaurant is enkel toegankelijk voor hotelgasten.

  • We verzorgen take away ontbijten en diners
  • Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
  • Om voldoende afstand te behouden serveren wij uit met gepaste afstand.
  • Bij voorkeur betalen met pin of contactloos.

Nuttigen van het ontbijt en het diner is alleen mogelijk op uw hotelkamer. zoveel mogelijk gebruik van de sanitaire voorzieningen op uw hotelkamer.

Image
Image

Waar komt uw ontbijt vandaan?

Al jaren werken we samen met andere (familie) bedrijven aan uw ontbijt. Met natuurlijke producten uit de streek, Europa en de rest van de wereld. De hardwerkende families die al jaren lang met passie voor hun vak bijdragen aan het ontbijt zijn onder andere de familie Bakker, Schilder en de familie Vercher.

Familie Vercher

Voor topkwaliteit sinaasappels moet u in Spanje zijn. Het familiebedrijf Bollo van de familie Vercher beschikt over een schat aan ervaring in het telen, oogsten en verwerken van citroenen, sinaasappels en mandarijnen. Het Spaanse familiebedrijf werd in 1922 opgericht. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. De plantage van Bollo heeft een perfecte zonligging. De bomen zijn van laag naar hoog geplant tegen de berghelling op. Om de bomen genoeg water te kunnen geven, heeft Bollo een eigen bron. Een modern irrigatiesysteem doet de rest. Meer info op www. bollo.es.

De familie Schilder

Beemster kaas is een smedige, smaakvolle kaas uit het hart van de Beemster polder. Een van de leveranciers van deze kaas is de zorgboerderij André Hoeve uit Spierdijk. André en Jolanda Schilder, en de kinderen Linn, Stan, Mel en Bo zijn de eigenaren van dit melkveehouderijbedrijf. Wij raden aan om een bezoek te brengen aan het werelderfgoed de Beemster polder. Een prachtig gebied om te fietsen. Voor meer informatie over de André Hoeve kunt u kijken op www.andrehoeve.nl.

Familie Bakker

De familie Bakker uit Groet en Schoorl zijn al meer dan 50 jaar lokale warme bakkers die toegewijd zijn aan het bakkersvak, met de beste grondstoffen werken en brood en banket in eigen bakkerij en op ambachtelijke wijze maken. Speciaal voor het strandhotel en paviljoen Struin bakt de familie Bakker het bij onze gasten geliefde juttersbrood. Wilt u ook eens kijken hoe het er in de bakkerij aan toegaat? Neem dan contact op met Paul Bakker en vraag naar de mogelijkheden. Telefoonnummer 072 509 1639. Zowel in Groet als Schoorl heeft Bakker Bakker een winkel.