Dineren met zicht op zee

Wie de zeelucht geproefd heeft, zal ook zeker genieten van onze originele 3-gangen dagmenu’s aan het strand. Het diner serveren wij in ons paviljoen aan zee, volgens velen de mooiste plek aan de Hollandse kust. Waar anders kunt u zó heerlijk eten met het strand, de zee en de duinen als een levend decor om u heen? Door de verhoogde ligging op de laatste duintop kunt u het hele strand afkijken tot Ijmuiden aan toe. Rechts van u de majestueuze Hondsbossche Zeewering, het beeld van strandjutter Simon Gutker en het weidse achterliggende polderlandschap.

Waar komt uw ontbijt vandaan?

Al jaren werken we samen met andere (familie) bedrijven aan uw ontbijt. Met natuurlijke producten uit de streek, Europa en de rest van de wereld. De hardwerkende families die al jaren lang met passie voor hun vak bijdragen aan het ontbijt zijn onder andere de familie Bakker, Schilder en de familie Vercher.

Familie Vercher

Voor topkwaliteit sinaasappels moet u in Spanje zijn. Het familiebedrijf Bollo van de familie Vercher beschikt over een schat aan ervaring in het telen, oogsten en verwerken van citroenen, sinaasappels en mandarijnen. Het Spaanse familiebedrijf werd in 1922 opgericht. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. De plantage van Bollo heeft een perfecte zonligging. De bomen zijn van laag naar hoog geplant tegen de berghelling op. Om de bomen genoeg water te kunnen geven, heeft Bollo een eigen bron. Een modern irrigatiesysteem doet de rest. Meer info op www. bollo.es.

De familie Schilder

Beemster kaas is een smedige, smaakvolle kaas uit het hart van de Beemster polder. Een van de leveranciers van deze kaas is de zorgboerderij André Hoeve uit Spierdijk. André en Jolanda Schilder, en de kinderen Linn, Stan, Mel en Bo zijn de eigenaren van dit melkveehouderijbedrijf. Wij raden aan om een bezoek te brengen aan het werelderfgoed de Beemster polder. Een prachtig gebied om te fietsen. Voor meer informatie over de André Hoeve kunt u kijken op www.andrehoeve.nl.

Familie Bakker

De familie Bakker uit Groet en Schoorl zijn al meer dan 50 jaar lokale warme bakkers die toegewijd zijn aan het bakkersvak, met de beste grondstoffen werken en brood en banket in eigen bakkerij en op ambachtelijke wijze maken. Speciaal voor het strandhotel en paviljoen Struin bakt de familie Bakker het bij onze gasten geliefde juttersbrood. Wilt u ook eens kijken hoe het er in de bakkerij aan toegaat? Neem dan contact op met Paul Bakker en vraag naar de mogelijkheden. Telefoonnummer 072 509 1639. Zowel in Groet als Schoorl heeft Bakker Bakker een winkel.