Culinair genieten in Camperduin

Tijdens uw verblijf aan de Schoorlse duinen bieden wij u verschillende opties voor eten & drinken. In het restaurant in ons hotel kunt u rustig wakker worden met uitzicht op de Schoorlse duinen – bij mooi weer kunt u ook op ons terras ontbijten. Dineren kan in ons restaurant Struin met prachtig uitzicht over de Noordzee en Hondsbossche Zeewering.

Struin ligt 200 meter van ons hotel en hier kunt u heerlijke vis, salades of vleesgerechten bestellen gedurende de dag. En vergeet niet de heerlijke, vers afgebakken Struin appeltaart te proberen tijdens uw verblijf. Hier kunt u alvast de menukaart van Struin bekijken. In de middag en avond kunt u daarnaast gezellig komen borrelen in het hotel – in ons restaurant, op het terras of onze duintafel.

Struin is in Juli, Augustus en september van dinsdag t/m zondag geopend tot 21.00 uur. 

Image

Strandhotel Camperduin Ontbijt

Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in ons ontbijtrestaurant met terras dat grenst direct aan de duinen. Het ontbijt serveren wij elke dag tot 11 uur. U kunt zelf uw wensen doorgeven aan onze ontbijtmedewerkers en uw ontbijt wordt bij u aan tafel geserveerd. Bij mooi weer bieden wij u ook de mogelijkheid om buiten op het terras te ontbijten.

U kunt een tafel reserveren tussen 08.00 – 09.00, 09.00 – 10.00 en 10.00-11.00. Reserveer uw tijdslot via onze receptie, dit kan voor aankomst via email of bij aankomst aan onze receptie.

Strandhotel Camperduin Ontbijtmenu

Het ontbijt kost €14,50 per persoon. (kinderen tot 5: gratis, 5 tot 13 :€9,-). Reserveren is gewenst. Meld u bij binnenkomst bij een van onze medewerkers.

Het ontbijt bestaat onder andere uit:
  • Keuze uit verschillende soorten brood*
  • Keuze uit crackers, beschuit, roggenbrood, ontbijtkoek
  • Keuze uit gebakken, gekookt of roerei (extra met spek)
  • Verse jus d'orange
  • Koffie en/of thee
  • Melk (Warm opgeschuimd mogelijk)
  • Biologische volle yoghurt
  • Noten en/of cruesli
  • Vers fruit
  • Roomboter
  • Jam en pure hagelslag
  • Keuze uit verschillende soorten kaas*
  • Keuze uit verschillende soorten vleeswaren*
  • Keuze uit humus van de dag
  • Gluten- of lactosevrij is mogelijk, geef dit graag van tevoren even door bij één van onze medewerkers

* Het witte en bruine brood zijn speciaal voor het Strandhotel Camperduin en Struin ontwikkeld door de plaatselijke "Bakker Bakker" uit Schoorl.
* Onze keuze voor kazen wordt samengesteld door kaasboer Niek uit Schoorl. (Bijv. Jong belegen kaas uit de beemster
* De vleeswaren welke worden geserveerd zijn voorzien van het Beter Leven keurmerk en waar mogelijk Biologisch. (Vraag naar de vleeswaren van dag)
Image

Snacks & Bites bij Strandhotel

Snacks:
  • Rundvlees bitterballen (6 stuks) €7,-
  • Vegetarische oesterzwam bitterballen (6 stuks) €9,-
  • Vietnamese vegetarische loempia’s midi met chilisaus (4 stuks) €6,-
  • Kaasstengels (6 stuks) €7,-
  • Garnalen kroketjes met harrissa mayonaise (4stuks) €9,-
  • Portie frites €4,-

Bites:
  • Brood met aioli en boter €5,-
  • Edamame boontjes €4,-
  • Pimentos de padron (pepertjes) €4,-
  • Pizza margherita / kaas-salami €6,- / €7,-

Conserven:
  • Makreel met crostini’s, harissa mayo en olijven €8,-
  • Tonijn met crostini’s, harissa mayo en olijven €9,-
  • Sardines met crostini’s, harissa mayo en olijven €8,-
Image
Image

Veiligheids
maatregelen

We stellen hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is ons hotel en restaurant volledig aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.

  • Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
  • Om voldoende afstand te behouden serveren wij uit met gepaste afstand.
  • Bij voorkeur betalen met pin of contactloos.
 
Image
Image

Waar komt uw ontbijt vandaan?

Al jaren werken we samen met andere (familie) bedrijven aan uw ontbijt. Met natuurlijke producten uit de streek, Europa en de rest van de wereld. De hardwerkende families die al jaren lang met passie voor hun vak bijdragen aan het ontbijt zijn onder andere de familie Bakker, Schilder en de familie Vercher.

Familie Vercher

Voor topkwaliteit sinaasappels moet u in Spanje zijn. Het familiebedrijf Bollo van de familie Vercher beschikt over een schat aan ervaring in het telen, oogsten en verwerken van citroenen, sinaasappels en mandarijnen. Het Spaanse familiebedrijf werd in 1922 opgericht. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. De plantage van Bollo heeft een perfecte zonligging. De bomen zijn van laag naar hoog geplant tegen de berghelling op. Om de bomen genoeg water te kunnen geven, heeft Bollo een eigen bron. Een modern irrigatiesysteem doet de rest. Meer info op www. bollo.es.

De familie Schilder

Beemster kaas is een smedige, smaakvolle kaas uit het hart van de Beemster polder. Een van de leveranciers van deze kaas is de zorgboerderij André Hoeve uit Spierdijk. André en Jolanda Schilder, en de kinderen Linn, Stan, Mel en Bo zijn de eigenaren van dit melkveehouderijbedrijf. Wij raden aan om een bezoek te brengen aan het werelderfgoed de Beemster polder. Een prachtig gebied om te fietsen. Voor meer informatie over de André Hoeve kunt u kijken op www.andrehoeve.nl.

Familie Bakker

De familie Bakker uit Groet en Schoorl zijn al meer dan 50 jaar lokale warme bakkers die toegewijd zijn aan het bakkersvak, met de beste grondstoffen werken en brood en banket in eigen bakkerij en op ambachtelijke wijze maken. Speciaal voor het strandhotel en paviljoen Struin bakt de familie Bakker het bij onze gasten geliefde juttersbrood. Wilt u ook eens kijken hoe het er in de bakkerij aan toegaat? Neem dan contact op met Paul Bakker en vraag naar de mogelijkheden. Telefoonnummer 072 509 1639. Zowel in Groet als Schoorl heeft Bakker Bakker een winkel.